onsdag 17 april 2013

En första smakportion

Det här var något nytt...
 
...vadå Banangröt...?

...Konstigt...

...Men ganska gott ändå!
 
Igår blev vår prins 4 månader och idag firade vi med en första smakportion gröt. Det gick över förväntan. Han smaskade i sig ett par skedar. Hoppas han får större aptit än sin syster som vi fortfarande får lura i mat... Imorgon ska vi till BVC igen för vägning och mätning, ska bli spännande att se vilken viktklass han tillhör nu ;-)

Idag har vi haft årets hittills varmaste dag. När jag hämtade Maja på förskolan vid 14-tiden var det 15 grader varmt ute. Underbart! Hoppas det fortsätter i samma riktning!
 
Camilla

söndag 14 april 2013

Träning




Lite bilder på vår prins som nu rullar över på mage själv och tränar nacken, heja Olle! Om ett par dagar blir han 4 månader, tiden går alldeles för fort! 

Tid har jag inte mycket av, så det blir alldeles för lite bloggande och alldeles för lite fotografering... Men jag ska bli bättre. Finns ju så mycket att föreviga. Häromdagen åkte iallafall kameran fram och jag lyckades fånga Olles leende. 

Dagarna rullar på i ett högt tempo. Maja börjar trivas på förskolan. Förra veckan lyckades jag både lämna och hämta henne utan tårar, skönt! Olle har börjat på babysim. Förhoppningsvis så kommer han trivas lika bra som sin syster i vattnet, verkar lovande so far.

Camilla