torsdag 21 mars 2013

Lite motvind

 
Vi har haft lite motvind i ett par veckor... Internet har strejkat, varav denna frånvaro från bloggen (svårt att blogga via mobilen, tar gärna emot tips på övriga hjälpmedel än BlogPress som inte får till bilderna riktigt så bra som jag önskar...). Dessutom hade vi en riktig kräk-vecka för ett par veckor sedan när hela familjen åkte på magsjukan... Det var ingen höjdare...! Till och med lille Olle åkte på skiten, men han var den enda av oss som ändå gick upp i vikt under tiden, haha!
 
 
Igår var jag på BVC och Olle fick 3-månaders vaccinationen. Han grät i ett par timmar igår kväll... Hade nog ont i benen för han verkade inte ha feber. Får se hur dagen utvecklar sig. Annars börjar hans magknip äntligen ge med sig och den senaste veckan har en ny gladare liten kille visat sig!
 
Nä, nu längtar vi till sommaren, ute snöar det igen...! Om man ska tro prognoserna så ser kylan ut att stanna över påsk till och med... Vi behöver värme och sol nu! Hittade en bild på Maja från sommaren 2011, vi får värma oss lite med hjälp av den så länge.
 
 
Camilla