torsdag 21 februari 2013

Spexarna


Vi lever och mår bra, men har haft fullt upp så bloggandet har blivit lidande... Förra veckan låg Andreas nerbäddad i influensa så då hade jag tre barn att ta hand om ;-) Nä, skämt åsido, han hjälpte till så gott han kunde mellan febertopparna. Än så länge, ta i trä, är det ingen av oss andra som åkt på samma pärs som han och i helgen ska vi iväg på trevligheter så vi hoppas verkligen vi slipper när vi klarat oss så här långt...
 
 
Här kommer lite bilder på våra härliga barn. Maja har kommit till ro, sover bättre, trotsar mindre, äter mer och äntligen går det bra på förskolan. Hon sover till och med efter lunchen på en madrass, det trodde jag aldrig skulle ske eftersom hon är ganska svårsövd här hemma! För övrigt så är hon ju en liten papegoja som säger de mest roliga och konstiga sakerna vilket är väldigt underhållande att lyssna på.
 

 
 






 
Lille Olle är däremot inte så liten längre, han väger näst intill 6 kilo nu! Magen börjar lugna ner sig lite (halleluja!) och han har upptäckt sina händer så nu gnager han nästan sönder dem.
 
 


 
Camilla

4 kommentarer:

  1. Hej!
    Jag har nyligen flyttat in i en färdig tapetserad lägenhet och jag har densamma tapet som du har i ett av de små rummen, en ljusblå tapet med silverträd. Kommer du ihåg vart du köpte den ifrån?
    MVH Kerstin

    SvaraRadera
  2. Hej Kerstin!

    Om jag inte minns fel så kommer tapeten från Boråstapeter :-)

    Hälsningar Camilla

    SvaraRadera
  3. Hej! Mysig blogg du har! Vi sätter spaden i jorden denna veckan till en fiskarhedenvillan. Jag blev nyfiken på vilket golv ni valt på nedervåningen? Det var jättefint!

    Mvh Också Camilla

    SvaraRadera
  4. Hej Camilla!

    Ursäkta väldigt sent svar (vårt internet har tyvärr strejkat i ett par veckor...)! Tack! Vad härligt att ni ska bygga, det är ju en fantastisk resa att få vara med om :-) Vi valde att ta bort golvet som ingick och köpte billigare ekparkett från Bauhaus (vet ej namn) på så sätt sparade vi lite pengar som vi lade på andra tillval (såsom en dyrare trappa än standard). Lycka till med byggandet och alla val!!

    Hälsningar Camilla

    SvaraRadera